Akkerbouw
Algemeen
Dieren
Economie
Markten
Mechanisatie
Milieu
Politiek
Tuinbouw
Veehouderij
Voeding
Inloggen
 
 
 
Klik hier om u te registreren en te abonneren
(72,60 euro per jaar)
 
Wachtwoord vergeten
Volgend artikelVolgend Artikel

 19 nov 2017 18:20 

Innovation Awards Horeca Expo - de winnaars zijn bekend!


Een natuurlijk smaakversterker met slechts 15% zout, bier met ‘wilde microflora’, een online monitoring platform voor sociale media. Zie hier slechts een greep uit de innovaties die tijdens de opening van de Horeca Expo beurs in Gent een Innovation Award in de wacht sleepten.

Een deskundige jury selecteerde uit ruim 120 inzendingen in 6 categorieën telkens 1 winnaar. De beursbezoekers kunnen uit de 6 winnaars 1 publiekswinnaar kiezen. Stemmen kan vanaf vandaag tot en met donderdag tijdens de Horeca Expo beurs in Flanders Expo Gent.
 
Horeca Expo presenteert elk jaar de nieuwste en meest innovatieve producten en diensten op de Belgische horecamarkt. De vakjury* maakte een selectie van favorieten uit 120 inzendingen in volgende categorieën:
• Food;
• Beverage;
• Interior & Decoration;
• Services, Technology & Equipment;
• Sustainability;
• Beste Startup.
*Jury: Christophe Maes (Food Inspiration); Patrick Aertsen (Living Tomorrow); Eric De Wagenaere (Leadersclub); Marc Waelbers (The Foodservice Community); Carolien Plevier (The Foodservice Community); Piet Desmyter (Evolution); Caroline Blyaert (Snackblad); Ruben de Ville (Horeca Magazine); Tom d'Halluin (PMG); Marina Stoop (Foodprint); Geert Van Lierde (Bierpassie) en Carine Van Steen (Culinaire Saisonnier).
 
Per categorie werd vandaag 1 winnaar gekozen. We stellen ze graag aan u voor.

Klik hier voor een uitgebreide voorstelling.

 



  Nieuwsflash
 
PAS-referentie 2030 Lees meer
 
 
Restaurant Léa Linster en Maison Colette bekroond met twee Sterren in de MICHELIN Gids België en LuxLees meer
 
 
Waterbeleid Vlaanderen: droogte, overtromingsgevoelige gebieden, Lees meer
 
 
Verkenning kansrijke exportmarkten voor dierlijke mest NLLees meer
 
 
15 nieuwe Bib Gourmand restaurants in de MICHELIN Gids België en Luxemburg 2025Lees meer
 
 
Leden vakjury PotatoEurope 2025 Innovation Award bekend Lees meer
 
 
Uiterste indieningsdatum verzamelaanvraag nadert snel Lees meer
 
 
Landbouwconjunctuur stijgt naar hoogste niveau sinds 2017 Lees meer
 
 
Verzamelaanvraag 2025 en impact van het gewijzigd MestdecreetLees meer
 
 
Erkenning overstroming van 2-5 januari 2024 als ramp Lees meer