|
19 nov 2017 |
18:20 |
|
Innovation Awards Horeca Expo - de winnaars zijn bekend!
Een natuurlijk smaakversterker met slechts 15% zout, bier met ‘wilde microflora’, een online monitoring platform voor sociale media. Zie hier slechts een greep uit de innovaties die tijdens de opening van de Horeca Expo beurs in Gent een Innovation Award in de wacht sleepten.
|
Een deskundige jury selecteerde uit ruim 120 inzendingen in 6 categorieën telkens 1 winnaar. De beursbezoekers kunnen uit de 6 winnaars 1 publiekswinnaar kiezen. Stemmen kan vanaf vandaag tot en met donderdag tijdens de Horeca Expo beurs in Flanders Expo Gent.
Horeca Expo presenteert elk jaar de nieuwste en meest innovatieve producten en diensten op de Belgische horecamarkt. De vakjury* maakte een selectie van favorieten uit 120 inzendingen in volgende categorieën:
• Food;
• Beverage;
• Interior & Decoration;
• Services, Technology & Equipment;
• Sustainability;
• Beste Startup.
*Jury: Christophe Maes (Food Inspiration); Patrick Aertsen (Living Tomorrow); Eric De Wagenaere (Leadersclub); Marc Waelbers (The Foodservice Community); Carolien Plevier (The Foodservice Community); Piet Desmyter (Evolution); Caroline Blyaert (Snackblad); Ruben de Ville (Horeca Magazine); Tom d'Halluin (PMG); Marina Stoop (Foodprint); Geert Van Lierde (Bierpassie) en Carine Van Steen (Culinaire Saisonnier).
Per categorie werd vandaag 1 winnaar gekozen. We stellen ze graag aan u voor.
Klik hier voor een uitgebreide voorstelling.
|
|
|
|
|
|